Ομόνοια: Οι τρεις σίγουρες μετεγγραφές και το ερωτηματικό

Ο Αναστασίου διαπίστωσε τα κενά και παρουσιάζεται έτοιμος για να τα καλύψει…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Προχωρημένος, όσον αφορά στις σκέψεις του για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Ομόνοιας ενόψει Ιανουαρίου, παρουσιάζεται ο Γιάννης Αναστασίου. Με την ανακοίνωση της αποστολής προχθές, για το χθεσινό ματς Κυπέλλου, φανέρωσε σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις τους για το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ. Για την ώρα δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση και ούτε αναμένεται να προκύψει πριν ενημερωθούν οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν.

Αλμπίν, Αραούζο, Ενρίκες και Εντρένα, που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, «φωτογραφήθηκαν» ως εκ των βασικών υποψηφίων για να δουν την πόρτα της εξόδου του «Ηλίας Πούλλος». Βεβαίως, σ’ αυτούς θα πρέπει να προστεθεί άλλος ένας, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι αυτοί θα αποχωρήσουν, καθώς ο Εντρένα κατέχει θέση στον Κατάλογο Β. Ο τέταρτος που συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες, είναι ο Λοέ που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου σε αγώνα πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Αναστασίου για τους εκτός αποστολής και τα σενάρια αποχώρησης

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει, λοιπόν, σχηματίσει άποψη για το ρόστερ και τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Αναλόγως της θέσης που αγωνίζονται αυτοί που θα αποχωρήσουν θα γίνουν και οι προσθήκες. Οπόταν, ο Αναστασίου ξέρει ήδη πού θα κινηθεί για να ενισχύσει την ομάδα του, προσδοκώντας ότι θα αναμορφωθεί προς το καλύτερο και θα τρέξει για την υλοποίηση των στόχων της.

Μότα, επιτελικός μέσος και εξτρέμ, θεωρούνται οι τρεις από τις τέσσερις προσθήκες Ιανουαρίου. Αποτελεί ερωτηματικό η τέταρτη μετεγγραφή. Δεν αποκλείεται να αφορά και αυτή εξτρέμ. Ο Αναστασίου δείχνει με τις ενέργειές του να ξέρει πού βαδίζει και να έχει προχωρήσει το κεφάλαιο προσθαφαιρέσεις Ιανουαρίου. Αυτός θα έχει το πρόσταγμα για τις προσθήκες. Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά και αν δεν έχει καταλήξει, θα το πράξει σύντομα για τους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη φανέλα της Ομόνοιας. Αυτό που θα έχει σημασία είναι, οι προσθήκες σε συνδυασμό με τη βελτίωση σε τομείς που η Ομόνοια «πονά», να μπορέσουν να σπρώξουν την ομάδα στις επιτυχίες.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ