aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Oι τρεις επιστροφές με ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Oι τρεις επιστροφές με ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά το ματς με την ΑΕΛ, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο «Ηλίας Πούλλος» και όσοι αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ακολούθως, η τεχνική ηγεσία παραχώρησε διήμερο ρεπό για χθες και σήμερα. Οι πράσινοι θα επανέλθουν στις προπονήσεις από αύριο το πρωί, για να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον ΑΠΟΕΛ στις 30 Μαρτίου.

Τις προσεχείς μέρες θα απουσιάζουν οι Κύπριοι διεθνείς, Παναγή, Κούσουλος (Ανδρών), Τζιωνής (U19) και οι Ελλαδίτες διεθνείς, Κολοβός και Μαυρίας. Ενόψει ΑΠΟΕΛ αναμένεται να επανέλθουν, πέρα του Παναγή και οι Λόρα και Πρετσε. Φαντάζει δύσκολο να προλάβουν οι Ζίβετς και Κατελάρης, δεδομένη και η απουσία του Χριστοφή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δ.Σ και ομάδα προγραμματισμού ζυγίζουν τα δεδομένα με τον Κολοβό

Ο Αναστασίου θα έχει και πάλι όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αφού οι Κολοβός και Μαυρίας θα έχουν υποχρέωση με την Ελλάδα και την Τρίτη, 26 Μαρτίου. Τότε θα είναι σε θέση να δουλέψει στην τακτική που θα θελήσει να ακολουθήσει η Ομόνοια στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Τεράστιο το κίνητρο για τους πράσινους, που έχουν να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ από τις 6 Απριλίου 2013, δηλαδή πριν έξι χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μηδαμινές οι πιθανότητες για την παραμονή του Ατζαγκούν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ