aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι τέσσερις λόγοι της… κρισιμότητας

Ομόνοια: Οι τέσσερις λόγοι της… κρισιμότητας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένατη αγωνιστική η προσεχής για το πρωτάθλημα Cyta. Όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα, το επικείμενο ματς της Ομόνοιας με αντίπαλο τη Δόξα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κομβικής σημασίας. Είναι το ματς της σεζόν, το αποτέλεσμα του οποίου θα επιτρέψει ή όχι στην Ομόνοια να διεκδικήσει τον αρχικό της στόχο.

Και δεν είναι μόνο οι βαθμοί που στην προκειμένη περίπτωση αποτελούν επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Αναστασίου, αλλά και η διαχείριση της επόμενης μέρας. Τι θα κερδίσει, λοιπόν, η Ομόνοια πέρα από τους βαθμούς σε ενδεχόμενη επιτυχία επί της Δόξας:

Διαβάστε επίσης: Καθιερώστε το, μην το συζητήσετε καν επειδή βολεύει μερικούς…

ΗΡΕΜΙΑ: Μετά το ματς της Κυριακής θα ακολουθήσει διακοπή. Θα δοθεί η ευκαιρία στον νέο προπονητή να δουλέψει με ηρεμία, θέλοντας να βελτιώσει αρκετούς τομείς στους οποίους η ομάδα παρουσίασε αδυναμία.

ΧΡΟΝΟΣ: Η Ομόνοια «πονά» στη φυσική κατάσταση, όπως επισήμανε και ο Αναστασίου. Γι’ αυτό και στην περίοδο της διακοπής, θα του δοθεί ο χρόνος να δουλέψει με την ομάδα υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε με την επανέναρξη να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε.

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ: Με δεύτερη νίκη θα βελτιωθεί το κλίμα στα αποδυτήρια και κυρίως οι ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. «Χτίζοντας» ένα σερί νικών, θα μπορέσουν να απαλλαγούν από την πίεση που υπάρχει, λόγω και των αρνητικών αποτελεσμάτων που προηγήθηκαν.

ΔΙΑΦΟΡΑ: Θα μειώσει, ώς ένα βαθμό, τη διαφορά από κάποιες ομάδες που προπορεύονται αφού αυτή την αγωνιστική θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Υπάρχουν τα ντέρμπι ΑΕΛ – Απόλλωνα και Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα. Καλείται να αξιοποιήσει τις όποιες απώλειές τους, να τις πλησιάσει και να πιστέψει περισσότερο σε ανατροπή των σημερινών βαθμολογικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η μετεγγραφική Ιανουαρίου δεν είναι μακριά…

Τα πιο πάνω θα ανατραπούν σε πιθανή αποτυχία, ακόμη και ισοπαλία. Το αποτέλεσμα του προσεχούς ματς είτε θα επιτρέψει στην Ομόνοια να χαράξει πιθανότατα μια νέα πορεία είτε θα την αφήσει στάσιμη και ακόμη πιο μακριά από τον στόχο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ