Ομόνοια: Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις για το τραύμα του Μποτεάκ

Υπέστη αιμάτωμα στο γόνατο ο Γάλλος άσος και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για απουσία 7 έως δέκα ημερών, αλλά αυτό θα διαφανεί οριστικά από το MRI στο οποίο θα υποβληθεί...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τα νέα από τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις τις οποίες έχει λάβει ο Ερίκ Μποτεάκ μετά από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Ομόνοιας με τη Γρανάδα στο «Νουέβο λος Κάρμενες» (ήττα με 1-2), είναι θετικά και αποδεικνύουν πως το πρόβλημά του στο γόνατο δεν είναι σοβαρό. Κάτι που προκάλεσε ανακούφιση στον Γάλλο μεσοεπιθετικό, αλλά και στους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Ο έμπειρος άσος των πρασίνων, σπάραζε από πόνο μετά από το κτύπημα που δέχθηκε από αντίπαλο, ενώ ως γνωστόν διέρρευσε και μία διαδικτυακή συνομιλία που είχε πιθανότατα με φίλο της Ομόνοιας και μέσω αυτής τόνισε τους έντονους πόνους που αισθανόταν ακόμη και μετά από το ματς με τους Ανδαλουσιάνους.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, αναφέρουν ότι το γόνατο του Μποτεάκ υπέστη αιμάτωμα από το κτύπημα και του μεταφέρθηκε πως κάτι τέτοιο αντιστοιχεί σε 7-10 ημέρες απουσίας. Βεβαίως, το ακριβές χρονικό διάστημα το οποίο θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση θα διαφανεί από τα αποτελέσματα των πιο εξειδικευμένων ιατρικών εξετάσεων (MRI) και αναλύσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής πιθανότατα αύριο ή μεθαύριο.

Διαβάστε επίσης:

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ