aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι πανηγυρισμοί για το πρώτο πρωτάθλημα

Ομόνοια: Οι πανηγυρισμοί για το πρώτο πρωτάθλημα

Μια φωτογραφία-σύμβολο για την ιστορία της Ομόνοιας! Φίλαθλοι της ομάδας πανηγυρίζουν στους δρόμους της Λευκωσίας την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος, γεμάτοι χαρά, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια. Διακρίνεται το μεγάλο και ιδιαίτερα χαρακτηριστικό πανό που ετοίμασαν, το οποίο έχει γραφτεί στην ιστορία του Συλλόγου!

Τέσσερα παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η Ομόνοια υποδέχτηκε την Ανόρθωση και με τη νίκη της με 2-0 στέφθηκε μαθηματικά πρωταθλήτρια. Μετά το τελικό σφύριγμα του Άγγλου διαιτητή οι 12.000 φίλαθλοι της Ομόνοιας, που κατέκλυσαν το παλιό ΓΣΠ, αποθέωσαν την ομάδα για την σπουδαία επιτυχία της.

Αργότερα, χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας κατευθύνθηκαν σε μορφή πομπής στο Οίκημα του Σωματείου, όπου πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Ήταν πρωτοφανείς στιγμές για την Ομόνοια, που ουσιαστικά άρχιζε το ταξίδι της για να πάρει τη θέση της ως η Βασίλισσα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ