aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι «παγκίτες» και ο Χριστοφή των 179'

Ομόνοια: Οι «παγκίτες» και ο Χριστοφή των 179′

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ο Χένιγκ Μπεργκ δύσκολα προχωρεί σε αλλαγές τόσο στην αρχική ενδεκάδα, όσο και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό είναι κάτι που συζητείται τις τελευταίες μέρες μετά από συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία δεν ολοκλήρωσε τις τρεις αλλαγές.

Ο Νορβηγός έχει την δική του φιλοσοφία και με αυτήν πορεύεται καθώς βλέπει πως η ομάδα του αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, ενώ στόχος του είναι να υπάρξει ομοιογένεια μεταξύ των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Και δεν έχει κι άδικο. Η 4άδα στην άμυνα δεν αλλάζει (Μαυρίας, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσγιακς), ενώ βασικοί και αναντικατάστατοι είναι οι Γκόμεθ-Τιάγκο-Ντάρμπισαϊρ.

Διαβάστε επίσης: Γνωρίζουν ότι υπάρχει κίνδυνος να «τιναχθεί» στον αέρα το πρωτάθλημα;

Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές στον πάγκο είτε που δεν περίμεναν να είναι εκεί, και άλλοι που περιμένουν τις ευκαιρίες τους. Στην πρώτη κατηγορία συμπεριλαμβάνεται ο Περέιρα ο οποίος «εκτοπίστηκε» από τον Μαυρία, ενώ στην δεύτερη οι Μανρίκε-Χριστοφή. Για τον τελευταίο προκύπτουν και ερωτηματικά καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, και έχει καταγράψει μόλις 179 λεπτά συμμετοχής σε 9 αγώνες.

Όσον αφορά στον Χούμποτσαν, αποτελεί μια… ιδιαίτερη περίπτωση. Η πιθανότητα να αντικαταστήσει κάποιον από την αμυντική γραμμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, γι’ αυτό και αγωνίζεται στα τελευταία λεπτά των αγώνων, όταν οι πράσινοι θέλουν να κλείσουν χώρους.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έπιασε 100άρι και παίρνει θέση στα κανόνια της πράσινης ιστορίας

Ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του είναι οι κατάλληλοι για να κρίνουν την ετοιμότητα του κάθε ποδοσφαιριστή και αναλόγως να πράξουν κατά την διάρκεια του αγώνα. Το θετικό για τον Νορβηγό είναι πως διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στον πάγκο, και μπορεί να… κινηθεί όπως ο ίδιος κρίνει πιο σωστά σε κάθε αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ