Ομόνοια: Οι μετεγγραφικές… κεραίες του Αναστασίου σε τρεις χώρες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος τόσο θα μπαίνει στην καθημερινότητα της Ομόνοιας η συζήτηση για ενίσχυση. Είναι ξεκάθαρο πως η τεχνική ηγεσία έχει πλήρη γνώση του ρόστερ που διαθέτει το «τριφύλλι», με τα αρνητικά και τα θετικά του, παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε εξαρχής την ομάδα υπό την καθοδήγησή του.

Διαβάστε επίσης: «Αυτό το πράγμα με τον κ. Παπασταύρου δεν το έζησα ποτέ μου»

Ο Ελλαδίτης προπονητής μπορεί να επεσήμανε στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι «κάνω σκέψεις, δεν έχω δει όλους τους παίκτες», σε μια προσπάθεια να απαντήσει στα δημοσιεύματα για τους παίκτες που είναι εκτός αποστολής από το ματς κυπέλλου αλλά και για τα σενάρια αποχώρησης κάποιων εξ αυτών, όμως η αλήθεια είναι πως έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του, απλά ακόμη δεν ενημέρωσε τους «κομμένους».

Διαβάστε επίσης: «Δεν σώθηκε η Ομόνοια επειδή έπαιξαν κάποιοι μικροί, θέλει συνέπεια»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα ψάξει πρώτα να βρει ποδοσφαιριστές στις θέσεις που επιθυμεί να ενισχυθεί η Ομόνοια, θα τους βολιδοσκοπήσει και ακολούθως θα ενημερώσει αναλόγως αυτούς που είναι στη «μαύρη» λίστα του. Στόχος του Γιάννη Αναστασίου είναι να κλείσει πρώτα τους παίκτες που θέλει ή τουλάχιστον να συμφωνήσει μαζί τους προφορικά και μετά να αφήσει άλλους εκτός ρόστερ. Πάντως, είναι ολοφάνερο πως η Ομόνοια «πονάει» σε συγκεκριμένες θέσεις, που θα έπρεπε να έχουν καλυφθούν καλύτερα από το καλοκαίρι, όπως αυτή του επιτελικού μέσου και ενός πιο ικανού εξτρέμ, ενώ θυμίζουμε ότι θα επανεγγραφεί ο Μότα, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Αναστασίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στο… ψυγείο μέχρι νεωτέρας

Ο 45χρονος τεχνικός θα κάνει ταξίδια σύντομα για την εξεύρεση νέων παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Θεωρείται δεδομένο πως θα στρέψει τις… κεραίες του προς την ελληνική, την ολλανδική και τη βελγική αγορά, καθώς στις αντίστοιχες χώρες έχει δουλέψει ως προπονητής και γνωρίζει αρκετά πράγματα και καταστάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ