aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι εφικτές επιλογές και οι... μικρές υπερβάσεις για τον επιθετικό

Ομόνοια: Οι εφικτές επιλογές και οι… μικρές υπερβάσεις για τον επιθετικό

Η απόκτηση επιθετικού είναι το πρώτο μέλημα για την Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας, καθώς η υπόθεση του Νταβίντ Ακιντόλα φαίνεται πως θα καθυστερήσει μέχρι να ξεκαθαρίσει. Οι «πράσινοι», όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, έχουν εντοπιστεί κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, προκειμένου να μπορούν οι δυο επιθετικοί να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν.

Οι «τριφυλλοφόροι» δε θέλουν να λαθέψουν στην επιλογή που θα κάνουν και θέλουν να είναι σίγουροι για τον παίκτη που θα φέρουν στο «Ηλίας Πούλλος», γι’ αυτό οι Νεόφυτος Λάρκου, Σίμος Ταραπουλούζης και Χένινγκ Μπεργκ μελετούν ενδελεχώς τα βιογραφικά που έχουν στα χέρια τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Ομόνοια θα προσφέρουν στον εκλεκτό ένα ελκυστικό πακέτο απολαβών που θα κυμαίνεται περίπου στις €250.000 το χρόνο. Φαίνεται πως υπάρχουν οι εφικτές επιλογές σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα.

Ωστόσο, έχουν εντοπιστεί και κάποιες άλλες στις οποίες χρειάζεται να γίνει μια μικρή οικονομική υπέρβαση πάντα μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού, για να πειστούν ορισμένοι παίκτες να έρθουν να αγωνιστούν στο κυπριακό πρωτάθλημα. Δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί της Ομόνοιας στις συζητήσεις είναι ασφαλώς η ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και η υγεία -αγωνιστική και οικονομική- που βγάζει ο σύλλογος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ