aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι δύο θέσεις για τις οποίες θα γίνει υπέρβαση

Ομόνοια: Οι δύο θέσεις για τις οποίες θα γίνει υπέρβαση

Τη Δευτέρα (9/7) η Ομόνοια βάζει μπρος με την πρώτη σύναξη των ποδοσφαιριστών στο «Ηλίας Πούλλος». Το μετεγγραφικό παζλ έχει ακόμα πολλά κομμάτια για συμπλήρωση, καθώς με βάση το αρχικό πλάνο υπολείπονται άλλες 6-7 προσθήκες.

Οι Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα περιμένουν απαντήσεις από ποδοσφαιριστές και θέλουν να στελεχώσουν όσο το δυνατό γρηγορότερα το ρόστερ της ομάδας. Ο ακριβής αριθμός των μετεγγραφών θα εξαρτηθεί και από την τελική απόφαση για το μέλλον των Μαργκάσα και Βύντρα στην ομάδα (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ), ενώ υπάρχουν ορισμένες θέσεις για τις οποίες προκύπτει αναγκαιότητα ενίσχυσης.

Τέτοια είναι αυτή του αριστερού μπακ, στην οποία δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής (αν δεν παραμείνει ο Μαργκάσα), καθώς και του επιτελικού μέσου. Είναι δεδομένη η προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, όπως και του δεξιού μπακ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πληρωμές… παντού και στην ώρα τους

Ο Άνχελ Γκόμεθ έβαλε ψηλά τον πήχη για τις προσθήκες κεντρικού αμυντικού και επιτελικού μέσου. Στο «στόχαστρο» του Ισπανού τεχνικού διευθυντή έχουν μπει ποδοσφαιριστές με πλούσιο βιογραφικό και θητεία στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή και επιμονή, ώστε να πειστούν οι υποψήφιοι να έρθουν στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ