aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι δύο εξτρέμ και το κεφάλαιο Ζαχίντ

Ομόνοια: Οι δύο εξτρέμ και το κεφάλαιο Ζαχίντ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεν επικρατεί πανικός στις τάξεις της Ομόνοιας λόγω του μετεγγραφικού. Έχει σχεδόν όλο τον βασικό κορμό που έβγαλε με επιτυχία την απαιτητική λήξασα σεζόν και ακόμα κι αν δεν γίνει μετεγγραφή ως τα πρώτα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Εντούτοις, υπάρχει αρκετός χρόνος για να κλείσουν οι προτεραιότητες, που αφορούν στην απόκτηση αριστερού και δεξιού εξτρέμ (αντιστοίχως στη θέση των Τιάγκο και Ασάντε). Η επιτροπή προγραμματισμού (Μπεργκ, Λάρκου, Ταραπουλούζης) αισιοδοξεί ότι θα ενταχθούν εγκαίρως δύο πλάγιοι επιθετικοί. Αν όχι έως την έναρξη της προετοιμασίας, η τεχνική ηγεσία θέλει να τους έχει διαθέσιμους πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία (28 Ιουνίου).

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού υπομονής εντάσσεται και το ενδεχόμενο απόκτησης του Γκάγιας Ζαχίντ. Οι πράσινοι έκαναν κρούση στον Νορβηγό μέσο, ο οποίος όμως τόνισε πως προτεραιότητά του είναι να βρει ομάδα σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειές του, τους είπε, θα ξαναγίνει συζήτηση. Επομένως, οι ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Κύπρου θα περιμένουν και αναλόγως θα πράξουν.

Άλλωστε για την απόκτηση μέσου δεν καίγονται αμάν αμάν. Αν δεν κλείσει ο Ζαχίντ, θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό με άλλον παίκτη και ήδη εξετάζουν εναλλακτικές επιλογές, ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ