aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι απαντήσεις δόθηκαν

Ομόνοια: Οι απαντήσεις δόθηκαν

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αδύνατος ο αντίπαλος, αλλά αυτό που μέτρησε για τον προπονητή και τους οπαδούς της Ομόνοιας στο προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ερμή ήταν η σοβαρότητα που επέδειξαν και η ελκυστική εικόνα που εμφάνισαν στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη διαφορά δυναμικότητας που είχαν οι δύο ομάδες, αλλά εκείνο που φανερώθηκε από μέρους των ποδοσφαιριστών ήταν η καλή οργάνωση, οι ωραίες ενέργειες και οι όμορφοι συνδυασμοί. Είναι, δε, εντυπωσιακό το γεγονός πως ακόμη και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν λεπτά στα πόδια τους δεν αποσυντόνισαν, δεν αποδιοργάνωσαν όλα όσα κατά καιρούς παρουσίασε η Ομόνοια στους αγώνες πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα καλά συγκροτημένο σύνολο που δείχνει πως όποιος μπει ή βγει στην ενδεκάδα δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά της.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν ακόμη συμπτώματα αστάθειας, αφού, όπως είπε χθες και ο Χένινγκ Μπεργκ, η ομάδα του βρίσκεται σε μια διαδικασία εξέλιξης. Παίκτες όπως ο Τζιωνής, που, ενώ είχε μόλις 11 λεπτά στα πόδια του σε τρεις αγώνες, την Τετάρτη είχε εξαιρετική απόδοση. Το ίδιο και ο Εζρά, όπως επίσης και ο Περέιρα. Σε αυτούς αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή και ο Νορβηγός τεχνικός. Δεν έχει να κάνει τόσο με την απόδοσή τους ή της ομάδας τους όσο πολύ περισσότερο είναι μια απάντηση στον προβληματισμό αρκετών οπαδών για το κατά πόσο παίκτες που μένουν αδρανείς θα είναι έτοιμοι αν τους χρειαστεί η ομάδα. Αυτό, λοιπόν, φαίνεται να είναι και το μεγαλύτερο κέρδος, πολύ περισσότερο και από το τελικό 5-0.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Φαμπιάνο, Φάνος έφεραν τούμπα τον σχεδιασμό…

Όπως έγινε και με την περίπτωση του Χούμποτσαν, όταν κλήθηκε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και ήταν από τους κορυφαίους. Οι απαντήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις βρίσκονται στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Κηδεία, όσο οι αρχιμαφιόζοι επιτρέπεται να «εκδίδουν» την μπάλα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ