aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 2371 ημέρες έγιναν 2372, αλλά ήρθε η επιβεβαίωση

Ομόνοια: Οι 2371 ημέρες έγιναν 2372, αλλά ήρθε η επιβεβαίωση

Το πρωί της Τρίτης (3/12) βρίσκει την Ομόνοια να προσθέτει άλλη μία ημέρα χωρίς νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου. Οι 2371 ημέρες έγιναν 2372, αφού τόσες πέρασαν από την 6η Απριλίου 2013 όταν κέρδισε για τελευταία φορά τον ΑΠΟΕΛ. Όμως, η αγωνιστική παρουσία των «πρασίνων» στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» ήταν άλλη μία επιβεβαίωση της δυναμικής του «τριφυλλιού».

Μετά από αρκετά χρόνια έπαιξε ως ίσος προς ίσον τον μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων ετών και απέδειξε ότι αγωνιστικά κατά τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου δεν είχε να ζηλέψει σε κάτι από τον ισχυρό αντίπαλό της. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν, θέσεις στις οποίες η Ομόνοια επιβάλλεται να ενισχυθεί επίσης, όμως το ποτήρι μετά το τέλος του ντέρμπι είναι μισογεμάτο παρά μισοάδειο.

Οι ικανότητες της φετινής Ομόνοιας έχουν επιβεβαιωθεί στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Το μυστικό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας είναι η διάρκεια, η συνεχής βελτίωσης και η διαχείριση των αποτελεσμάτων. Τόσο των επιτυχιών, όσων και των αποτυχιών, οι οποίες δεδομένα θα έρθουν στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρές κατηγορίες για δημοσιογράφο στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Οι 11.722 φίλοι της Ομόνοιας που βρέθηκαν στο ΓΣΠ μπορεί να μην γεύτηκαν τη χαρά της επιτυχίας που τόσο πολύ αναζητούν έξι χρόνια, εφτά μήνες και 26 ημέρες, όμως φεύγοντας από το στάδιο της πρωτεύουσας είχε το κεφάλι ψηλά και δικαιούται να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Θα είναι πρωτοφανής ο αριθμός ποινών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ