Ομόνοια: Ο Τζιωνής που εντυπωσίασε τον Μπεργκ και δεν παραχωρείται

Το γεγονός πως δεν αγωνίζεται φέτος, δεν έχει να κάνει με την αξία του νεαρού άσου, αλλά με τις πιο έμπειρες λύσεις που υπάρχουν για τη θέση του και λόγω τραυματισμού...

Ο Άρης ενδιαφέρθηκε για τον Μαρίνο Τζιωνή, για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού μέσα στις αρχές του Ιανουαρίου. Ωστόσο, στην Ομόνοια και να το σκέφτηκαν ή ακόμη και να είχαν κάποιου είδους επαφή με τους πράσινους της Λεμεσού, μετά απότην εμφάνιση του νεαρού μεσοεπιθετικού στο ματς κυπέλλου απέναντι στον Ερμή, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Η ομάδα της Λευκωσίας διέσυρε με 5-0 τους ερυθρόμαυρους και στο να βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους οκτώ του θεσμού του κυπέλλου το «τριφύλλι», έβαλε και ο Τζιωνής το λιθαράκι του, αφού πέτυχε δύο γκολ και είχε και ένα δοκάρι που του στέρησε το χατ τρικ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ, που εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του Τζιωνή, αναμένεται ότι στο προσεχές μέλλον θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες. Άρπαξε την ευκαιρία ο 18χρονος, που και πέρσι είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις. Μαζί με τον Ανδρόνικο Κακουλλή αφήνουν υποσχέσεις και η Ομόνοια μπορεί να στηριχθεί και στα δικά της παιδιά. Το γεγονός πως δεν αγωνίζεται φέτος, δεν έχει να κάνει με την αξία του νεαρού άσου, αλλά με τις πιο έμπειρες λύσεις που υπάρχουν για τη θέση του και λόγω τραυματισμού.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ