Ομόνοια: O τηλεοπτικός φακός τη δικαιώνει, το αίσθημα της αδικίας την… πνίγει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το αίσθημα της αδικίας από τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου τους πνίγει στην Ομόνοια. Ο διεθνής διαιτητής, ο οποίος βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος στην περσινή σεζόν, υπέπεσε σε σωρεία λαθών, με τον τηλεοπτικό φακό να δικαιώνει την Ομόνοια. Οι πράσινοι στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν θεωρούν ότι αδικήθηκαν κατάφωρα και ο Νικολάου τους στέρησε τη νίκη.

Γιατί, τα λάθη του όπως φάνηκαν στον τηλεοπτικό φακό ήταν τέτοια που θεωρούν ότι καθόρισαν το αποτέλεσμα. Η Ομόνοια, λοιπόν, φωνάζει και διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, η οποία γενικά στις πρώτες τρεις αγωνιστικές δείχνει να έχει κάνει πισωγύρισμα αφού βλέπουμε χοντρά λάθη, σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα της Λευκωσίας διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Μίκου στο 90’+5, που αν δινόταν ίσως γινόταν το 3-1. Και να μην πετύχαινε τρίτο γκολ, ο αγώνας θα έπρεπε να λήξει αφού μέχρι να γινόταν η εκτέλεση το ματς θα πήγαινε σίγουρα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (είχαν υποδειχθεί πέντε).

Ακόμη, ο Τέτε θα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφού το φάουλ στον Γκόμεθ ήταν σκληρό, απ’ αυτά που επιφέρουν δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Επίσης, στο γκολ που πέτυχε ο Λούφτνερ στο 28’, δεν φαίνεται από τον τηλεοπτικό φακό να γίνεται παράβαση.

Αυτές είναι κυρίως οι τρεις φάσεις που η Ομόνοια φωνάζει και θεωρεί πως με τις αποφάσεις του ο διαιτητής της στέρησε το τρίποντο. Όσο για τα τρία πέναλτι που δόθηκαν στην ΑΕΚ, δεν γίνεται λόγος αφού έγινε παράβαση. Αυτό που ενόχλησε έντονα είναι γιατί δεν δόθηκε και στην Ομόνοια το καθαρό πέναλτι και όχι μόνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ