aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μότα, ο στόπερ και το στήριγμα στον Ματ

Ομόνοια: Ο Μότα, ο στόπερ και το στήριγμα στον Ματ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με τις μετεγγραφές που υλοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες, ο σχεδιασμός της Ομόνοιας προχώρησε σε σημαντικό βαθμό και ίσως να είναι και πέραν της προσδοκίας του Άνχελ Γκόμεθ. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, είχε δηλώσει πως με την έναρξη της προετοιμασίας επιθυμεί όπως το ρόστερ είναι κατά το 80% συμπληρωμένο, πράγμα που πέτυχε στον απόλυτο βαθμό. Η Ομόνοια, σήμερα, έχει καλύψει τις 12 από τις 15 θέσεις ξένων και κοινοτικών που δικαιούται να έχει στο ρόστερ της. Μένουν, λοιπόν, τρεις κενές θέσεις, που θα καλυφθούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τον Μότα (δεξιός μπακ) και από ακόμη ένα κεντρικό αμυντικό και επιθετικό.

Θεωρείται βέβαιο πως θα προκύψουν σίγουρα ακόμα δυο προσθήκες, αριστερού μπακ και επιτελικού μέσου για τον κατάλογο Β. Ήδη η Ομόνοια ανακοίνωσε χθες βράδυ την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον 19χρονο Ισπανό μπακ Κρίστιαν Μανρίκε Ντίας, ενώ ενδιαφέρει και ο 20χρονος Μόντες.

Όσον αφορά στους έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα «κλείσουν» το ρόστερ, ο Μότα έμεινε ελεύθερος από την Αλμερία όπως και ο ίδιος γνωστοποίησε στους λογαριασμούς του στα social media. Εξέλιξη που άνοιξε τον δρόμο ένταξής του στην Ομόνοια. Φαίνεται να απομένουν κάποια διαδικαστικά για να επισημοποιηθεί η μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Ριπή» ανακοινώσεων, «πράσινος» και ο Κριστιάν Μανρίκε Ντίαζ

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής θα… κυνηγήσει στόπερ από το πάνω ράφι αλλά κι επιθετικό που θα αποτελέσει στήριγμα στον Ντέρμπισαϊρ. Ουσιαστικά θα είναι μια επιλογή που θα δώσει βάθος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα είναι ικανός ποδοσφαιριστής να… βάλει πίεση στον Άγγλο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Φονιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης ο Χουάν Ανχέλ Αλμπίν

Από τη στιγμή που το ρόστερ είναι συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό, ο Γκόμεθ είναι πολύ πιο χαλαρός και τις πιο πάνω κινήσεις ενδέχεται να τις πραγματοποιήσει στην πορεία. Άλλωστε, είχε πει ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου είναι πιθανό η Ομόνοια να υλοποιήσει μετεγγραφή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν βρει αυτό που πραγματικά θέλει δεν θελήσει να το κάνει «δικό του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ