Ομόνοια: Ο λόγος που δεν επιτρέπει η UEFA την πράσινη εμφάνιση

Η Ομόνοια δεν αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της με την πράσινη εμφάνισή της, που είναι η κύρια, και υπάρχει λόγος σοβαρός. Η UEFA έβαλε στοπ λόγω των ονομάτων που αναγράφονται στη φανέλα της.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση τον περασμένο Μάιο, η ομάδα της Λευκωσίας έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε φίλο της να αναγράψει είτε το όνομά του είτε της οικογένειάς του είτε αγαπημένου του προσώπου είτε ακόμα και οργανωμένου συνόλου ή επιχείρησης στην επίσημη εμφάνιση για τη σεζόν 2020-21.

Όπως πληροφορηθήκαμε, εκείνο που έκανε τους αρμόδιους της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να ανάψουν κόκκινο φως ήταν τα ονόματα επιχειρήσεων, που εκλαμβάνονται ως διαφήμιση. Έτσι, η ομολογουμένως όμορφη ιδέα των τριφυλλοφόρων δεν μπορεί να… ταξιδέψει εκτός συνόρων και θα περιοριστεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ενοχλημένοι στην Ομόνοια: «Καμία απάντηση από το Υπ. Υγείας. Ζητήσαμε 2.000 φιλάθλους»

Στα προηγούμενα ματς της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ομόνοια αγωνίστηκε με τις κόκκινες εμφανίσεις της με εξαίρεση την αναμέτρηση στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, όταν έβαλε την πιο ανοιχτόχρωμη (λαχανί) πράσινη εμφάνιση.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ