aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λέτσγιακς ήλθε και… διέγραψε τον Κορέια

Ομόνοια: Ο Λέτσγιακς ήλθε και… διέγραψε τον Κορέια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το όνομα του Άντερσον Κορέια «έπαιξε» για την Ομόνοια από τα μέσα Μαΐου του 2019, πριν καν ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που… έβαλε στο μάτι ο Νεόφυτος Λάρκου, όπως και ο Τιάγκο. Για τον τελευταίο ήταν πιο απλά τα πράγματα αφού το συμβόλαιό του με τη Νέα Σαλαμίνα ολοκληρωνόταν 31 Μαΐου, σε αντίθεση με τον συμπατριώτη του που δεσμευόταν και για την τρέχουσα περίοδο.

Η επιθυμία της Ομόνοιας να κάνει «δικό» της τον Κορέια δεν υλοποιήθηκε αφού οι απαιτήσεις της Νέας Σαλαμίνας όταν επισημοποιήθηκε το ενδιαφέρον κρίθηκαν υπερβολικές. Το όνομα του Βραζιλιάνου για την Ομόνοια «έπαιζε» ακόμη και μέχρι τις αρχές Αυγούστου, που οι πράσινοι τελικά σύναψαν συνεργασία με τον Γιαν Λέτσγιακς.

Διαβάστε επίσης: Σοφοκλέους για Παπασταύρου: «Πελλάρες, έπρεπε να σηκωστεί να φύγει»

Ο Τσέχος, που καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, βάσει παρουσίας κρίνεται ως ένας από τους ποιοτικότερους και πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ο 29χρνος μπακ κάνει εξαιρετική σεζόν, έχει δικαιώσει στον απόλυτο βαθμό την Ομάδα Προγραμματισμού για την επιλογή τους και παράλληλα… διέγραψε τον Κορέια. Ξεχάστηκε νωρίς η περίπτωση του Βραζιλιάνου αφού ο Λέτσγιακς κέρδισε με την πρώτη όλους στην Ομόνοια και έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους της εξέδρας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι προθέσεις και ο επαγγελματισμός του Λανγκ

Στο «τριφύλλι» αισθάνονται τυχεροί που έχει στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστή της ποιότητας που συνοδεύει τον Τσέχο, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο. Γι’ αυτό πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως, οι πράσινοι θα θελήσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους για περισσότερα χρόνια και δεν είναι μακριά η στιγμή που θα καλέσουν τον Λέτσγιακς να συζητήσουν αυτή την προοπτική περαιτέρω συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Το… κενό στην προκήρυξη για πρωταθλητή, Ευρώπη και υποβιβασμό

«Έχουν ανασταλεί οι προπονήσεις. Οι παίκτες ενημερώθηκαν και επί της παρούσης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παραμένουμε ψύχραιμοι και καλούμε τον κόσμο να ακολουθεί τις οδηγίες και τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ