aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο κορωνοϊός «φρενάρει» την πρεμιέρα των νέων εμφανίσεων

Oμόνοια: Ο κορωνοϊός «φρενάρει» την πρεμιέρα των νέων εμφανίσεων

Με ανακοίνωσή της η Ομόνοια ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού θα καθυστερήσει η παραλαβή των δύο πρώτων επίσημων εμφανίσεων, της πράσινης και της άσπρης. Ως εκ τούτου η ομάδα του τριφυλλιού στα πρώρα επίσημα παιχνίδια θα αγωνιστεί με την 3η (κόκκινη) και 4η (λαχανί) εμφάνιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τον κόσμο μας πως λόγω της κατάστασης με την Παγκόσμια Πανδημία έχει σημειωθεί καθυστέρηση στις διαδικασίες που αφορούν την 1η και 2η επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της σεζόν 2020-21 και κατά συνέπεια δεν θα μπορέσουμε να τις παραλάβουμε πριν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια παρά τις προσπάθειες που έγιναν.

Ως εκ τούτου, η ομάδα μας θα αγωνιστεί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου με την 3η (κόκκινη) και 4η (λαχανί) επίσημη εμφάνιση. Εκτιμούμε πως την 1η (πράσινη) και 2η (άσπρη) επίσημη εμφάνιση θα τις παραλάβουμε εντός Σεπτεμβρίου και άμεσα θα χρησιμοποιηθούν στους επίσημους αγώνες και θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου μας.

Υπενθυμίζουμε πως έχει ήδη παρουσιαστεί η 1η επίσημη αγωνιστική μας εμφάνιση, πάνω στην οποία ξεχωρίζει το μεγάλο και επιβλητικό τριφύλλι, αλλά και τα ονόματα φιλάθλων και υποστηρικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και τα ονόματα φιλάθλων μας που δυστυχώς δεν βρίσκονται σήμερα μαζί μας και παρακολουθούν την αγαπημένη μας ομάδα από ψηλά!

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ