aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο… κίνδυνος παραμένει

Ομόνοια: Ο… κίνδυνος παραμένει

Η Ομόνοια κατάφερε να πάει στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ χωρίς απώλειες παικτών από κίτρινες κάρτες. Οι Τιάγκο Φερέιρα, Ερίκ Μποτεάκ, Βίτορ Γκόμες, Μαϊκέλ Ορτέγα και Ματ Ντέρμπισαϊρ, που ήταν (και εξακολουθούν να είναι) στο όριο, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στα προηγούμενα ματς και γι’ αυτό θα είναι στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για το «αιώνιο».

Στο όριο βρίσκεται πλέον και ο Χάρης Μαυρίας, λόγω της κάρτας που δέχθηκε στην αναμέτρηση με την ΕΝΠ. Εάν κάποιος από τους προαναφερθέντες παίκτες «κιτρινιστεί» την ερχόμενη Δευτέρα, θα χάσει το πρώτο ματς στα πλέι οφ, ενώ σε αντίθετη περίπτωση όσες κίτρινες κάρτες κι αν έχουν δεχθεί, θα διαγραφούν και θα αρχίζουν όλοι τα πλέι οφ από μηδενική βάση.

Να υπενθυμίζουμε πως «καθαρόαιμος» δεξιός μπακ για να καλύψει τον Μαυρία μελλοντικά σε ενδεχόμενο τιμωρίας ή τραυματισμού, μετά τον δανεισμό του Ζοέλ Περέιρα στην Σπάρτα Τρνάβα, δεν υπάρχει. Μπορούν ωστόσο να παίξουν σε αυτή τη θέση οι Τομάς Χούμποτσαν και Γιάννης Κούσουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ