aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O κακός «δαίμονας» και οι... στραβές μετά από ήττα

Ομόνοια: O κακός «δαίμονας» και οι… στραβές μετά από ήττα

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Σε κακό… δαίμονα μετατρέπεται η Πάφος για την Ομόνοια, η οποία φέτος την «πληγώνει» είτε εντός, είτε εντός έδρας. Η ομάδα της πρωτεύουσας άρχισε φουριόζα στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο σκόνταψε στο «Στέλιος Κυριακίδης» καθώς γνώρισε την πρώτη της ήττα στις 5 Οκτωβρίου, (1-2).

Στο παιχνίδι της Παρασκευής (10/1), το «τριφύλλι» στραβοπάτησε ξανά, αφού μπορεί να μην ηττήθηκε, ωστόσο έχασε δύο πολύτιμους (0-0) βαθμούς. Μάλιστα, η ισοπαλία χαρακτηρίστηκε και είναι «εκτός προγράμματος» από τον εκπρόσωπο Τύπου των πρασίνων. Η αλήθεια είναι πως μετά την ήττα στο γήπεδο της Πάφου, η Ομόνοια χρειάστηκε τρία παιχνίδια για να… συνέλθει και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Και θυμίζουμε πως στο επόμενο παιχνίδι έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Ανόρθωση (0-0), ενώ ακολούθως ο Ολυμπιακός την… σόκαρε στο ΓΣΠ και δεν την άφησε να πάρει το τρίποντο (1-1).

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρεται η Ομόνοια

Ποιο το στοίχημα για τον Μπεργκ και τους ποδοσφαιριστές του; Το… πάθημα, αυτή τη φορά, να τους γίνει… μάθημα. Η ομάδα της πρωτεύουσας καλείται να αντιδράσει από το επόμενο κιόλας ματς, το οποίο είναι ένα ντέρμπι με τα όλα του κόντρα στην «Κυρία» της Αμμοχώστου. Ο δείκτης επικινδυνότητας είναι μεγαλύτερος, αλλά οφείλει να αντιδράσει ώστε να μην χαθεί κι άλλο πολύτιμο βαθμολογικό όφελος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η… σπατάλη ενός ημιχρόνου και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ