aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο αμφίβολος και οι απόντες από το «αιώνιο»

Ομόνοια: Ο αμφίβολος και οι απόντες από το «αιώνιο»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια πάτησε γκάζι για το «αιώνιο» από το πρωί της Παρασκευής. Οι πράσινοι, αφού πανηγύρισαν την ιστορική νίκη επί του ΠΑΟΚ, στρώθηκαν στη δουλειά για το ματς της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Ματς – πρόκληση για τους πράσινους, που θέλουν να φωνάξουν ότι επιστρέφουν μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, την ώρα που θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί απέναντι στον «αιώνιο» που πλησιάζει την οκταετία.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα διαφανεί εάν θα είναι διαθέσιμος ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Ο νεαρός επιθετικός, που πέτυχε το πρώτο γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ και ακολούθως αποχώρησε με ενοχλήσεις, έχει ένα σφίξιμο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό αλλά για την ώρα κρίνεται αμφίβολος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Ρε πώς αλλάζουν οι καιροί!

Οι σίγουροι απόντες από το ντέρμπι, είναι οι Μποτεάκ και Μαυρίας. Ο δεύτερος αν και παρουσιάζει αισθητή βελτίωση είναι δύσκολο να προλάβει. Και καλά να αισθάνεται, δεν τίθεται θέμα να ρισκάρει ο Μπεργκ. Άλλωστε, υπάρχουν οι επιλογές των Χούμποτσαν και Σιεού για το δεξί άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα τρία κίνητρα και το χρήμα για τις μετεγγραφές

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ