aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Να βρεθεί η «χρυσή» τομή

Ομόνοια: Να βρεθεί η «χρυσή» τομή

Οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, έχουν ενημερωθεί. Και δεν είναι λίγοι. Συνολικά εννιά, ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός να αυξηθεί στην πορεία. Συγκεκριμένα, θα δουν την πόρτα εξόδου του «Ηλίας Πούλλος», οι Μεχίας, Γκαφούρ, Λοέ, Ζίβετς, Εντρένα, Λόρα, Σοάρες, Βύντρα και Ατζαγκούν. Οι τελευταίοι τέσσερις δεν διατηρούν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης του συμβολαίου τους και γι’ αυτό θα αποχωρήσουν. Αντιθέτως, οι πρώτοι πέντε δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο, γι’ αυτό και θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να τερματιστεί. Με κάποιους ήδη άρχισαν οι συζητήσεις.

Ο τερματισμός συμβολαίου είναι ένα ζήτημα που θέλει τον χρόνο του, αφού οι δυο πλευρές έχουν στόχο να επωφεληθούν. Από τη μια ο σύλλογος να πληρώσει ως αποζημίωση το λιγότερο δυνατό ποσό και από την άλλη ο ποδοσφαιριστής να επωφεληθεί οικονομικά στο μεγαλύτερο δυνατό. Η επόμενη εβδομάδα και αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας, αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις. Το ίδιο ισχύει και για κάποιες μετεγγραφικές κινήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ