Ομόνοια: Να τριτώσει το καλό με πρώτο «διπλό»

Κίνητρο για τους πράσινους το αήττητο αλλά και η κορυφή...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Φρέσκια λόγω της διακοπής που προηγήθηκε, αναμένεται να παρουσιαστεί η Ομόνοια στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό στο Δασάκι, έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο. Προ διακοπής η ομάδα του Μπεργκ έδωσε συνεχόμενα ματς σε Κύπρο και Ευρώπη, γι’ αυτό και η διακοπή κρίθηκε ως ευεργετική ενόψει της συνέχειας. Άλλωστε, οι πράσινοι θα κληθούν αρχής γενομένης από σήμερα να δώσουν επτά αγώνες σε διάστημα 22 ημερών, μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου.

Το «τριφύλλι», λοιπόν, πάει στην έδρα του Εθνικού για να φθάσει στη νίκη, που θα είναι η τρίτη διαδοχική. Προηγήθηκαν οι εντός έδρας επιτυχίες επί των ΑΕΚ και ΑΕΛ. Παράλληλα, θα είναι και η πρώτη μακριά από το ΓΣΠ αφού στις προηγούμενες δύο εξορμήσεις έμεινε στην ισοπαλία. Κίνητρο για τους πράσινους το αήττητο αλλά και η κορυφή. Επίσης, θα μπορέσουν να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο ματς της Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ομόνοια θα βρεθεί απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θα θελήσει να περιορίσει το παιχνίδι της, κλείνοντας τους χώρους που οδηγούν μπροστά από την εστία του. Ο Μπεργκ διάβασε τον αντίπαλο, γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει η ομάδα του. Το «τριφύλλι» με την ποιότητα, την εμπειρία και τη δυναμική του, θα θελήσει να είναι αποτελεσματικό αλλά και συγκεντρωμένο για να πετύχει τον στόχο του.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Παπουλή, ενώ εκτός αναμένεται να είναι ο Τιάγκο ίσως και ο Γκόμεθ. Αντιθέτως, είναι έτοιμος ο Σιεού. Ο Μπεργκ θα προσεγγίσει το σημερινό ματς και αυτό της Πέμπτης ως πακέτο, τουλάχιστον ως ένα βαθμό, γι’ αυτό και ενδέχεται κάποιες βασικές μονάδες, 2-3, να μην είναι στο αρχικό σχήμα.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ