aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μόνο με πέναλτι

Ομόνοια: Μόνο με πέναλτι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το μηδέν παθητικό για την Ομόνοια σταμάτησε μετά από 219 λεπτά, με τον Τρισκόφσκι με πέναλτι να νικά για πρώτη φορά στη σεζόν τον Ουζόχο. Η Ομόνοια δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και τις δύο φορές που υποχρεώθηκε ο τερματοφύλακας των πρασίνων να μαζέψει την μπάλα από τα δίκτυα της εστίας του, ήταν μετά από εκτέλεση πέναλτι.

Μέχρι τώρα ο διεθνής Νιγηριανός δεν δέχθηκε γκολ από οργανωμένη προσπάθεια και σουτ ή κεφαλιά από αντίπαλο. Τι φανερώνει αυτό; Την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των πρασίνων και τις σπουδαίες εμφανίσεις του τερματοφύλακά τους. Ο Ουζόχο στα πρώτα τρία ματς όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών». Απέκρουσε το πρώτο πέναλτι του Τρισκόφσκι, νικήθηκε στα επόμενα δύο.

Επίσης, φάνηκε να υπάρχει συγκέντρωση και προσήλωση από τους ποδοσφαιριστές στο πλάνο του προπονητή, γεγονός που φανερώνει την ποιότητα, την εμπειρία και τις δυνατότητες, τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο αυτής της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ