aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Μένει ανοικτό το κεφάλαιο «Ακιντόλα» μέχρι νεωτέρας

Oμόνοια: Μένει ανοικτό το κεφάλαιο «Ακιντόλα» μέχρι νεωτέρας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Ομόνοια έστειλε τελεσίγραφο στη Μίντιλαντ, περιμένοντας απάντηση έως προψές τα μεσάνυχτα για την ενδεχόμενη νέα παραχώρηση του Ακιντόλα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση όμως οι Δανοί, οι οποίοι της ψήνουν το ψάρι στα χείλη. Μάλιστα διαρρέουν πως έχουν πιο συμφέρουσα πρόταση για τον Νιγηριανό από τουρκική ομάδα.

Παρά το τέλος της προθεσμίας πάντως, από τις τάξεις του συλλόγου της Λευκωσίας λέγεται ότι το θέμα δεν έχει κλείσει. Παραλλήλως, όμως, καλού κακού, εξετάζονται και άλλοι εξτρέμ. Αυτό μεταφράζεται ως εξής: Το «τριφύλλι» θα κρατά ανοιχτή την πόρτα για τον Ακιντόλα όσο δεν θα έχει κλειστό άλλον ακραίο επιθετικό, ο οποίος θα πληροί τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί. Αν προλάβει όμως ο σκανδιναβικός σύλλογος να απαντήσει θετικά προτού επιτευχθεί συμφωνία της Ομόνοιας με άλλον ποδοσφαιριστή, το μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού θα έχει ευτυχές φινάλε.

Ό,τι και να γίνει, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» άντεξαν τόσους μήνες να περιμένουν, μπορούν να το κάνουν για ακόμη λίγες ημέρες. Ακόμα και αν δεν έρθουν τα τελειωτικά νέα εντός της τρέχουσας εβδομάδας, έτσι κι αλλιώς την ερχόμενη Τρίτη θα εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος, επομένως πλησιάζει το τέλος στην αγωνία.

Το ίδιο ισχύει επίσης και στη δεύτερη κίνηση που βρίσκεται στα σκαριά. Οι πράσινοι έθεσαν στόχο την απόκτηση πρωτοκλασάτου δημιουργικού μέσου και επιδεικνύουν υπομονή ώσπου να βρεθεί ο κατάλληλος. Πρόκειται για θέμα που επίσης μπορεί να τραβήξει έως το τέλος του περιθωρίου απόκτησης καλοκαιρινών αποκτημάτων, δηλαδή τις 15 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ