aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μεχίας και Ενρίκες με μια ματιά στο Football Manager

Ομόνοια: Μεχίας και Ενρίκες με μια ματιά στο Football Manager

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Η Ομόνοια ανακοίνωσε χθες (14/6) και επίσημα τους Τομάς Μεχίας και Χόρχε Ενρίκες.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy βρήκε τα προφίλ των δύο νέων αποκτημάτων των πρασίνων στο Football Manager και σας τα παρουσιάζει.

Διαβάστε επίσης: Η αποκρυπτογράφηση του νέου πορτιέρο της Ανόρθωσης

Αρχής γενομένης από τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα (στην όποια ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια), το «τριφύλλι» έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Τάμας Μεχίας.

Ο Ισπανός άσος είναι 28 ετών με ύψος γύρω στο 1.95. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του παιχνιδιού ο Μεχίας, έχει αρκετά καλά αντανακλαστικά, καλά μπλοκαρίσματα ενώ καθαρίζει αρκετές φάσεις με τις γροθιές του.

Διαβάστε επίσης: Η «ακτινογραφία» του Ταβάρες, μέσω Football Manager

Όπως αναφέρεται, δυνατό του σημείο είναι τα σωματικά – φυσικά του προσόντα. Δηλαδή, ο Ισπανός είναι εκπληκτικός σε δύναμη, αντοχή και έκταση άλματος, ενώ δεν υστερεί σε ταχύτητα, ισορροπία και ευκινησία.

Παρόλα αυτά, ο Τομάς Μεχίας έχει και κάποια αδύνατα στοιχεία. Το νέο απόκτημα του τριφυλλιού, σύμφωνα πάντα με το Football Manager, υστερεί με την μπάλα στα πόδια, στα τετ α τετ και στο να… καθορίζει με αποφασιστικότητα τις φάσεις.

Όσον άφορα στον Χόρχε Ενρίκες, πρόκειται για ένα 27χρόνο δυναμικό μέσο (αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός) με ύψος 1.90μ. Ο Μεξικάνος άσος, σύμφωνα πάντα με το φημισμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι, έχει ισορροπία σχεδόν σε όλες του τις κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης: Πώς αξιολογεί το Football Μanager Κάζου και Νατέλ

Τα στοιχεία που μπορούμε να ξεχωρίσουμε είναι η αντοχή, η αντίληψη του στο γήπεδο, οι κεφαλιές (λόγο και του ύψους του) κυρίως στο χώρο του κέντρου και τα καθοριστικά του τάκλιν.

Αν μποροούμε να βρούμε κάποια μειονεκτήματα, σύμφωνα με το Football Manager, αυτά είναι τα στοιχεία φυσικού ταλέντου, όπως το σουτ και η ντρίμπλα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπρού, μέσα από το μικροσκόπιο του Football Manager

Όλα αυτά φυσικά είναι τα στοιχεία του Χόρχε Ενρίκες στο Football Manager και μένει να δούμε τι θα παρουσιάσει εντός των αγωνιστικών χώρων ο Μεξικανός.

Σ.Σ.: Δεν δόθηκε έμφαση στα στατιστικά στοιχεία του Τζόρνταν Γκρίνιτζ καθότι, λόγω του νεαρού της ηλικίας του διαθέτει σύμφωνα με το Football Manager «φτωχά» δεδομένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ