Ομόνοια: Με Παπασταύρου στην τηλεδιάσκεψη

Την κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο όπως έχει διαμορφωθεί με την πανδημία του κορωνοϊού θα εξετάσουν η Κυπριακή Ομοσπονδία, εκπρόσωποι σωματείων, ο ΠΑΣΠ και ο Σύνδεσμος Προπονητών. Την Ομόνοια στην τηλεδιάσκεψη θα εκπροσωπήσει, Σταύρος Παπασταύρου, αφού μέσω της τεχνολογίας είναι εφικτό οι πράσινοι να εκπροσωπηθούν με τον πρόεδρό τους.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε… καραντίνα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μετά βεβαιότητας πότε και αν θα στηθεί ξανά η μπάλα στη σέντρα. Προτεραιότητα όλων είναι η υγεία των αθλητών και όσων των περιτριγυρίζουν γι’ αυτό άλλωστε έχει μπει λουκέτο και στα προπονητικά κέντρα των ομάδων.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη σαφώς αναμένεται να τεθούν στο τραπέζι σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα συμβόλαια παικτών που λήγουν τέλος Μαΐου, το οικονομικό, ενώ αναμένεται πως θα συζητηθούν και σενάρια για την τύχη του πρωταθλήματος. Ήδη ακούστηκαν αρκετές απόψεις από διάφορες ομάδες. Στην Ομόνοια δεν έχουν δημοσιοποιήσει τη θέση τους μέχρι στιγμής και αρκέστηκαν μόνο σε έμμεση απάντηση στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη.

Στο τριφύλλι υπογραμμίζουν πως είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν διανοούνται καν μπορεί κανείς να τους ακυρώσει όλα όσα με κόπο κέρδισαν στο γήπεδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ