aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με μια «κίνηση» γλύτωσε χρόνο, κόπο και χρήμα

Ομόνοια: Με μια «κίνηση» γλύτωσε χρόνο, κόπο και χρήμα

Το περασμένο καλοκαίρι όταν η Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας έπιανε δουλειά για τη στελέχωση του ρόστερ, ένα πράγμα είχε βάλει ως στόχο: Να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές παικτών, «κλειδώνοντας» τους περισσότερους με συμβόλαια διάρκειας πέραν του ενός χρόνου για να μη χρειάζεται να τρέξει στην επόμενη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Ταυτόχρονα, προσφέροντας διετές συμβόλαια αλλά βάζοντας ως όρο αποζημίωση 2-3 μηνών σε περίπτωση αποδέσμευσης, γλύτωσε εκτός από χρόνο και χρήμα, καθώς αν ήθελε να κρατήσει κάποιους που η συνεργασία τους ήταν προς ολοκλήρωση, τότε τα «παζάρια» δε θα τα απέφευγε. Μαζί με τον χρόνο και το χρήμα, γλύτωσε και τον κόπο να μπει στο ψάξιμο για αντικαταστάτες εάν και εφόσον κάποιοι αποχωρούσαν.

Γι’ αυτό ο Αθλητικός Διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου θα πρέπει να αισθάνεται διπλά και τριπλά ευχαριστημένος και δικαιωμένος για τις επιλογές και τις αποφάσεις του. Συν το ότι πέτυχε διάνα σχεδόν σε όλες τις μετεγγραφές, απέφυγε την τακτική του ράβε – ξήλωνε των προηγούμενων χρόνων και πλέον έχει την άνεση να κοιτάζει μόνο για λίγες και ποιοτικές προσθήκες στον βασικό κορμό που έχει δημιουργηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ