aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Κυπριακό δίδυμο για την ενδεκάδα

Oμόνοια: Κυπριακό δίδυμο για την ενδεκάδα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δύο Κύπριους ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα τους θα πρέπει να έχουν οι ομάδες, όπως και στην περσινή σεζόν. Σε αντίθετη περίπτωση θα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο στην ΚΟΠ και φέτος θα είναι μεγαλύτερο. Στην Ομόνοια υπάρχουν στο ρόστερ καλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές, με παρόν και μέλλον. Δύο απ’ αυτούς, που μέσα από τα φιλικά φάνηκε πως «βλέπουν» ενδεκάδα, είναι οι Δημήτρης Χριστοφή και Γιάννης Κούσουλος. Με αυτό τον τρόπο η Ομόνοια θα απαλλαγεί από το πρόστιμο της ΚΟΠ.

Ο πρώτος είναι πολύπειρος (πλησιάζει τα 30 του χρόνια), παλιά καραβάνα στην Ομόνοια, ενώ ο δεύτερος είναι νεοφερμένος και μόλις στα 22 του χρόνια, όμως κουβαλά εμπειρία αφού την τελευταία τριετία είχε γεμάτες σεζόν με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Χριστοφή είναι, πλέον, από τους πιο έμπειρους Κύπριους διεθνείς ποδοσφαιριστές, αρχηγός της ομάδας, που γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας τι εστί Ομόνοια. Στην Πολωνία δούλεψε σκληρά και δείχνει αποφασισμένος να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας του στη νέα περίοδο. Επιθετικός με σπουδαία χαρίσματα. Η σταθερότητα είναι αυτό που καλείται να ψάξει ο Χριστοφή.

Διαβάστε επίσης: Πρώην Ομονοιάτης συμπαίκτης με τον Ρονάλντο στη Γιουβέντους!

Όσον αφορά στον Κούσουλο, στα φιλικά στην Πολωνία κέρδισε τις εντυπώσεις. Έδειξε να προσαρμόζεται νωρίς και παρόλο που το επίπεδο στην Ομόνοια είναι πιο ψηλό, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του, παρουσιάζεται έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας.

Την ίδια ώρα, οι Παναγή και Κατελάρης (που θα επιστρέψει περίπου σε δύο μήνες) κατά κύριο λόγο, θα αναμένουν την ευκαιρία τους. Άλλοι δύο Κύπριοι διεθνείς με την Ανδρών. Είναι και οι πιο νεαροί Φώτη και Αντωνίου, που αποτελούν μέρος του ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ