aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κολλημένη στο ένα χωρίς Τσέποβιτς

Ομόνοια: Κολλημένη στο ένα χωρίς Τσέποβιτς

Oκτώ αγώνες έδωσε η Ομόνοια από τη μέρα που εντάχθηκε στο ρόστερ των πρασίνων ο Μάρκο Τσέποβιτς, χωρίς να υπολογίζουμε τον αγώνα με τον Εθνικό στο ΓΣΠ στον οποίο ο Σέρβος επιθετικός έπαιξε μερικά λεπτά πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του.

Το «τριφύλλι» κέρδισε έξι φορές και δύο (με Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο) αναδείχθηκε ισόπαλη. Ο 29χρονος φορ βρήκε δίχτυα στα τέσσερα από τα εφτά παιχνίδια που αγωνίστηκε, όλα ως βασικός, και στα τρία εξ αυτών η Ομόνοια σκόραρε πέραν του ενός τέρματος.

Στους τελευταίους τρεις αγώνες με αντιπάλους δύο φορές τον ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα (δεν αγωνίστηκε) και κύπελλο και Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ ο Μάρκο Τσέποβιτς έμεινε «άσφαιρος» και οι πράσινοι πέτυχαν από ένα τέρμα σε κάθε ενενηντάλεπτο.

Στο «Ηλίας Πούλλος» εύχονται ο ύψους 1.91μ. επιθετικός να επανακτήσει την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Το θετικό για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι πως βρήκε τέρματα από τους Ασάντε, Τιάγκο και Κούσουλο με αποτέλεσμα να πετύχει δύο στενές αλλά πολύτιμες νίκες επί ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με 1-0, ενώ το ισόπαλο 1-1 στο κύπελλο εξασφάλισε στο «τριφύλλι» μικρό προβάδισμα πρόκρισης έναντι του «αιώνιου» αντιπάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ