aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Κλείδωσε» η τριπλέτα για την… γεμάτη σεζόν

Ομόνοια: «Κλείδωσε» η τριπλέτα για την… γεμάτη σεζόν

«Κλείδωσε» η τριπλέτα για την θέση των τερματοφυλάκων στην Ομόνοια. Αφού οι πράσινοι «έδεσαν» από νωρίς τον Φαμπιάνο και ο Ουζόχο κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ (εκκρεμεί μόνο η ανακοίνωση), το «τριφύλλι» θα πορευτεί με τους Φαμπιάνο ως πρώτο τερματοφύλακα, τον Παναγή ως δεύτερο και τον Κυριακίδη ως τρίτο.

Ο 26χρονος κίπερ στάθηκε για άλλη μια σεζόν άτυχος αφού τραυματίστηκε σοβαρά σε παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου και από τον Οκτώβριο βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ πέρασε και την πόρτα του χειρουργείου. Ο Παναγή ακολούθησε πιστά την αποθεραπεία του, πείσμωσε για άλλη μια φορά ώστε να φτάσε ξανά σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο και πλέον προπονείται κανονικά. Μάλιστα, αναμένεται να είναι πανέτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σαφώς και ο ανταγωνισμός που υπάρχει στο στρατόπεδο των πρασίνων θα είναι ευεργετικός και για τους τρεις τερματοφύλακες οι οποίοι θα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να κερδίσουν θέση κάτω από τα δοκάρια. Εξάλλου, φέτος η Ομόνοια θα δώσει το παρών της και στην Ευρώπη και αναμένεται πως θα είναι μια κοπιαστική σεζόν, γι’ αυτό και θα χρειαστούν και οι τρεις τερματοφύλακες ώστε να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ