aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κέρδισε πολύ περισσότερα

Ομόνοια: Κέρδισε πολύ περισσότερα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, η Ομόνοια πέτυχε τον στόχο της που ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών. Πέτυχε νωρίς το γκολ, είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της, δεν τις αξιοποίησε και στο τέλος… κάθισε, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και πήρε το τρίποντο έστω με το στενό 1-0.

Το «τριφύλλι» κέρδισε πολύ περισσότερα από ένα τρίποντο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Πρωτίστως αξιοποίησε την απώλεια βαθμών που είχε η Ανόρθωση στο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα και την έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σαφώς και το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάιο, όμως είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση των παικτών, αλλά και τη διάθεση του κόσμου της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το παίρνει αλλιώς αυτή τη φορά στη διακοπή ο Μπεργκ

Επίσης, κατάφερε να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να επαναφέρει μια και καλή την ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου. Το γεγονός αυτό της επιτρέπει στη διακοπή να δουλέψει με διάθεση και αποφασιστικότητα, έχοντας ως στόχο να δουλέψει σε τομείς που χρήζουν βελτίωσης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Νάρκη» κίτρινου χρώματος για τέσσερις στο Παραλίμνι

Ακόμη, δημιουργείται δυναμική ενόψει της συνέχειας, με τους πράσινους με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να πηγαίνουν στο «Τάσος Μάρκου» για να αντιμετωπίσουν το Παραλίμνι και θα κλείσουν τον Α’ γύρο με το «αιώνιο» ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ