aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κεφάλαιο «ενίσχυση» και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ομόνοια: Κεφάλαιο «ενίσχυση» και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος πλησιάζει και όπως όλες οι ομάδες έτσι και η Ομόνοια αναμένεται να προβούν σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ. Η Ομάδα Προγραμματισμού των «πρασίνων» δεν έπαψε ποτέ να κοιτάζει στο «παζάρι», με τους Νεόφυτο Λάρκου, Σίμο Ταραπουλούζη και Χένιγνκ Μπεργκ να έχουν ήδη καταστρώσει ένα το πλάνο δράσης.

Είναι δεδομένο ότι θα προκύψει ενίσχυση για το «τριφύλλι», όμως ο αριθμός των προσθηκών θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, οικονομικούς και αγωνιστικούς. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαίνεται πως στην Ομόνοια θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού και ενός νεαρού τερματοφύλακα (θα δηλωθεί στον κατάλογο Β’), ενώ το σενάριο απόκτηση κι ενός μέσου δεν πρέπει να αποκλειστεί. Και επειδή για κάθε προσθήκη στον Κατάλογο Α’ απαιτείται και διαγραφή άλλου παίκτη από το ρόστερ, το ερώτημα που απασχολεί είναι ποιος/οι θα δουν την πόρτα εξόδου από το «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Τρελαμένος» ο πράσινος λαός

Με βάση τον χρόνο συμμετοχής, αλλά και με δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες έχουν μπει στο περιθώριο το τελευταίο διάστημα, η λογική λέει πως οι δύο βασικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση, ακόμη με τη μορφή δανεισμού, είναι οι Περέιρα και Έζρα. Μπορεί τα συμβόλαια που υπέγραψαν οι δύο προαναφερθέντες παίκτες να είναι διάρκειας τριών και δύο ετών, αντίστοιχα, όμως η Ομάδα Προγραμματισμού μερίμνησε και γι’ αυτό, καθώς στα συμβόλαια υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ώστε το Δ.Σ. να μην αναγκαστεί αν δώσει υπέρογκα ποσά σε αποζημίωση.

Διαβάστε επίσης: Ο «καυτός» Ιανουάριος της Ομόνοιας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ