aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια – Κατελάρης: Όλα είναι πιθανά

Ομόνοια – Κατελάρης: Όλα είναι πιθανά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Θέμα με τον Φάνο Κατελάρη προκύπτει στην Ομόνοια. Ο διεθνής μεσοαμυντικός, που διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, δέχθηκε δύο προτάσεις για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες απολαβές, όπως έγινε και με τον Παναγή, τις οποίες και απέρριψε. Προφανώς να έκρινε πως δεν ήταν οι αναμενόμενες οικονομικά, γι’ αυτό και απάντησε αρνητικά. Εξέλιξη που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον της συνεργασίας Ομόνοιας και ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα με τον Κορέια και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας!

Στην Ομόνοια, η πολιτική που θέλουν να εφαρμόσουν απ’ εδώ και στο εξής είναι να «χτίσουν» σε ποδοσφαιριστές που είναι σε νεαρή ηλικία, γι’ αυτό και έχουν πρόθεση να υπογράψουν μαζί τους συμβόλαιο μακροχρόνιας διάρκειας. Από τη στιγμή, που στην προκειμένη περίπτωση το συμβόλαιο του Κατελάρη τελειώνει τον Μάιο του 2020 και δεν αποδεχθεί πρόωρη επέκτασή του, είναι πιθανό το όνομά του να μπει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Κλειστός στην Ομόνοια με «κλειδί» Βραζιλιάνο μάνατζερ

Στον Σύλλογο της Λευκωσίας, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχουν πρόθεση να συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και γι’ αυτό άλλωστε του πρότειναν πολυετές συμβόλαιο, μάλιστα με αύξηση στις απολαβές του. Το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κατελάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ