aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Καρφώθηκαν» όλοι!

Ομόνοια: «Καρφώθηκαν» όλοι!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ

Άφησε απόηχο το ντέρμπι με την Ανόρθωση, με την Ομόνοια να επικεντρώνεται στο πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της, ενώ προέκυψε και η αντιπαράθεση Γρηγόρη-Χαμπουλλά με καταγγελίες στην Αστυνομία εκατέρωθεν. Ωστόσο, στον σύλλογο της Λευκωσίας τη δεδομένη στιγμή απασχολεί η επόμενη μέρα.

«Καρφώθηκαν» όλοι στο ματς της χρονιάς με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΓΣΠ την Τετάρτη, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ομόνοια έχει ραντεβού με την ιστορία και δεν μπορεί να την απασχολεί τίποτα άλλο παρά μόνο η προσπάθεια πρόκρισης στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που αν το πετύχει θα διασφαλίσει αυτομάτως και παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πλήρως τη σημασία της προσεχούς αναμέτρησης με αντίπαλο την ομάδα της Σερβίας. Τι σημαίνει για τον σύλλογο, από πλευράς πρεστίζ αλλά και οικονομικού. Μέσα σε 90, άντε 120 λεπτά, η Ομόνοια παίζει πολλά για το όνομα, την ιστορία, τον κόσμο της. Γι’ αυτό και από χθες η ομάδα στρώθηκε στη δουλειά. Ο Μπεργκ, που θέλησε να προφυλάξει τον Κακουλλή γι’ αυτό τον άφησε εκτός αποστολής, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του. Για πρώτη φορά! Θετικό σημάδι; Ο αγωνιστικός χώρος θα το δείξει…

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Κτυπάει» τον Φαν λα Πάρα, αδελφό του Βαϊνάλντουμ

Όσον αφορά στις επιλογές του Νορβηγού προπονητή, αν κρίνουμε από τα προηγούμενα ματς, κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Σε σχέση με το προχθεσινό ντέρμπι, οι Γκόμες και Ντούρις είναι βασικοί υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα αντί των Κούσουλου και Σενέ, που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας. Αν κρίνουμε και από το ματς με τη Λέγκια, δεν είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο ο Κούσουλος να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και να μείνει στον πάγκο ο Μαυρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ