aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Και πληρωμένοι και εντυπωσιασμένοι!

Ομόνοια: Και πληρωμένοι και εντυπωσιασμένοι!

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά την ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Π. το βράδυ της Τρίτης ότι το 50% των ομάδων της Α’ Κατηγορίας οφείλουν δεδουλευμένα στους ποδοσφαιριστές τους για το μήνα Φεβρουάριο άρχισαν τα σενάρια για το ποιες είναι αυτές οι ομάδες.

Η Ομόνοια, όπως πληροφορούμαστε, δεν είναι. Αντιθέτως, έχει τακτοποιημένους τους ποδοσφαιριστές και όλο το προσωπικό στην ώρα του. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές είναι εντυπωσιασμένοι από τις συνθήκες που συνάντησαν στην Ομόνοια, αφού αποτελεί πλέον ένα ελκυστικό προορισμό. Άλλωστε το έχουν τονίσει σε κάθε ευκαιρία που τους έχει δοθεί μέχρι σήμερα μέσω συνεντεύξεών τους.

Είναι άλλη μια επιβεβαίωση ότι η παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου έχει επιφέρει οικονομική ηρεμία στο σύλλογο και ότι έχει παρέλθει η περίοδος των οικονομικών προβλημάτων. Η υγεία που εκπέμπει σήμερα η Ομόνοια της επιτρέπει να προσελκύει καλούς ποδοσφαιριστές και να έχει ένα ισχυρό σύνολο ικανό να πρωταγωνιστεί. Το «φωνάζει» με τη φετινή πορεία της. Ο Παπασταύρου έδειξε από την αρχή αποφασιστικότητα για να καταστήσει την Ομόνοια εκ νέου μια από τις ποδοσφαιρικές δυνάμεις του τόπου, να είναι μόνιμη πρωταγωνίστρια και να επανέλθει στους τίτλους.

Την ίδια ώρα στο σύλλογο της Λευκωσίας αναμένουν τις όποιες εξελίξεις θα προκύψουν με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και αναλόγως θα πράξουν. Επίσης, η θέση των πρασίνων είναι πως, το πρωτάθλημα να κριθεί στο γήπεδο. Κώστας Καλλής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ