aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…

Ομόνοια: Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τι πέτυχε ο Μπεργκ στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα η ομάδα του να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον τίτλο; Να παντρέψει την ποιότητα σε ατομικό επίπεδο, που στην Ομόνοια υπάρχει μπόλικη, με το ομαδικό πνεύμα. Αφού ο Νορβηγός το πέτυχε στον μέγιστο βαθμό, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ομόνοια τρέχει με χίλια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια. Τρεις στροφές πριν το τέλος της σεζόν, βρίσκεται σε θέση οδηγού και φαβορί για να υλοποιήσει τον στόχο της.

Στο ραντεβού με την Ανόρθωση, το προτελευταίο μακριά από το ΓΣΠ και ένα από τα δυσκολότερα, η ομάδα του Μπεργκ ήταν συνεπής. Έκανε το παιχνίδι της, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και με ξεσπάσματα κατάφερε αρχικά να προηγηθεί και ακολούθως να «κλειδώσει» τη νίκη. Με ομαδικότητα κυριάρχησε και παράλληλα «μίλησε» σε κάποιες στιγμές η ποιότητα σε ατομικό επίπεδο. Σ’ αυτό ξεχώρισε ο Σέχου, που έδωσε τις δύο ασίστ και γενικά είχε πολύ καλή παρουσία, μια από τις καλύτερές του από τότε που φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Επίσης, ο Τσέποβιτς έκανε τη δουλειά που ξέρει, πετυχαίνοντας άλλο ένα γκολ και έφθασε τα οκτώ. Ακόμη, ο Μποτεάκ που πήρε φανέλα βασικού μετά από δύο μήνες ήταν από τους διακριθέντες. Έτρεξε, διεμβόλισε, ήταν μέσα σε φάσεις και γενικά ήταν θετική η εικόνα του.

Αυτή είναι η Ομόνοια! Στα δύσκολα δείχνει χαρακτήρα. Έχει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά και θα πάρουν την ομάδα από το χέρι. Παράλληλα, δουλεύει ως σύνολο, ο ένας για όλους και όλοι για έναν. Είναι κάτι που πιστώνεται στον Μπεργκ, που πέτυχε η ομάδα του να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η ποιοτικότερη μετεγγραφή σταθερά σε ψηλές πτήσεις

Πλέον, μετά το χθεσινό ρεπό, οι πράσινοι στρώνονται στη δουλειά για το ντέρμπι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, την επόμενη Δευτέρα. Εφόσον είναι για σφίξιμο στον μυ που αντικαταστάθηκε ο Κούσουλος, εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος, ενώ θα επανέλθουν οι Χούμποτσαν και Ντούρις.

Διαβάστε επίσης: Στο βάθος «τελικός» πρωταθλήματος, η ισοβαθμία και το πρόγραμμα των διεκδικητών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ