aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ήττα, ισοπαλία και μόλις ένα γκολ

Ομόνοια: Ήττα, ισοπαλία και μόλις ένα γκολ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια διαθέτει την τρίτη καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος με 43 γκολ σε 26 αγώνες, πίσω από τον Απόλλωνα (52) και την ΑΕΛ (45). Είναι δηλαδή από τις πιο παραγωγικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στην πρεμιέρα των πλέι οφ, είναι η μοναδική ομάδα που δεν νίκησε στην τρέχουσα σεζόν. Ηττήθηκε στο Μακάρειο (0-1) και έμεινε στην ισοπαλία στο ΓΣΠ (1-1).

Παράλληλα, ο προσεχής αντίπαλός της, είναι ένας εκ των δύο απέναντι στον οποίο πέτυχε μόλις ένα γκολ σε δύο αναμετρήσεις. Ο άλλος είναι το Παραλίμνι (0-0, 1-0). Η διαφορά είναι ότι, το ένα γκολ της χάρισε τρεις βαθμούς σε σχέση με τον Ολυμπιακό που πήρε ένα με την ισοπαλία.

Είναι κι αυτό το στοιχείο λόγος για προβληματισμό, με τον Μπεργκ να προετοιμάζει την ομάδα του για να βρει το αντίδοτο απέναντι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Γιατί κακά τα ψέματα και στα δύο μεταξύ τους ματς, οι μαυροπράσινοι ήταν καλοί και έφτιαξαν ευκαιρίες. Σε σχέση με παιχνίδια της Ομόνοιας απέναντι σε άλλους αντιπάλους, που δεν τους επιτρέπει να γίνουν τόσο δημιουργικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ