Ομόνοια: Ισορροπία, διαχείριση και διάκριση σε διπλό ταμπλό

Μετά την επιτυχία επί της ΑΕΚ θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια μένοντας στα ψηλά της βαθμολογίας...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Για να είναι σε θέση να διεκδικεί και να πετυχαίνει πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο όπως έκανε φέτος, η Ομόνοια θα πρέπει να διασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω των εγχώριων διοργανώσεων. Ο στόχος της από την τρέχουσα περίοδο είναι η κατάκτηση και του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Και το ερώτημα που τίθεται είναι, μπορεί η Ομόνοια να διακριθεί σε διπλό ταμπλό;

Την απάντηση την έδωσε ο Μπεργκ αμέσως μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Είναι σημαντικό να βρούμε ισορροπία για να παίρνουμε βαθμούς στην Κύπρο και να αποκτούμε εμπειρίες στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός. Ο Μπεργκ γνωρίζει πολύ καλά πως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να διαχειριστεί στον απόλυτο βαθμό το έμψυχο δυναμικό, ώστε η ομάδα του να παρουσιάζει φρεσκάδα σε κάθε παιχνίδι της. Να μαζεύει βαθμούς στο πρωτάθλημα αλλά να παλεύει για το καλύτερο στα ευρωπαϊκά ματς.

Οι πράσινοι, λοιπόν, έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα τους στις εγχώριες διοργανώσεις και δη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, την Κυριακή. Μετά την επιτυχία επί της ΑΕΚ θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια μένοντας στα ψηλά της βαθμολογίας.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ