aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ίδιο με πέρσι το σκηνικό με φορ, διαφορετική πρόθεση

Ομόνοια: Ίδιο με πέρσι το σκηνικό με φορ, διαφορετική πρόθεση

ΤOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά, θα αυξήσει τον συναγωνισμό με τον Ντάρμπισαϊαρ και θα δώσει το εύκολο γκολ, ψάχνει η Ομόνοια. Παρόλο που αξιολογήθηκαν δεκάδες επιθετικοί ποδοσφαιριστές και υπάρχουν υποψήφιοι, ακόμη να καταλήξει στον εκλεκτό η Ομάδα Προγραμματισμού. Γίνεται προσπάθεια αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσει ο επιθετικός να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων και αν είναι εφικτό να είναι διαθέσιμος από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Το σκηνικό με τον επιθετικό είναι το ίδιο με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Και το περασμένο καλοκαίρι τέτοια εποχή, η Ομόνοια βρισκόταν σε αναζήτηση επιθετικού. Η παρουσία του Ντάρμπισαϊαρ όμως, ενός ικανού επιθετικού, επιτρέπει στην Ομάδα Προγραμματισμού να είναι άνετη και σε θέση να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια. Πέρσι, η επιλογή του Μίκου έγινε μέσα Αυγούστου, με τους πράσινους να ανακοινώνουν συμφωνία με τον Βενεζουελάνο στις 16 Αυγούστου. Ποδοσφαιριστής που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η πρόθεση φέτος είναι να υλοποιηθεί νωρίτερα η μετεγγραφή του επιθετικού αφού στις 18 ή 19 του επόμενου μήνα η Ομόνοια θα κληθεί να δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Και μια επιπλέον επιλογή στην επίθεση και πόσο μάλλον ενός ικανού στράικερ για τον οποίο κινείται το «τριφύλλι», κρίνεται ως πολύτιμη εάν όχι και απαραίτητη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Καταστάσεις που «σπρώχνουν» τον Ακιντόλα στη Δανία

Φέτος, βεβαίως, τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά με πέρσι όσον αφορά στο ρόστερ. Η ομάδα είναι στελεχωμένη από πέρσι και ακόμη και σήμερα να καλείτο η Ομόνοια να δώσει παιχνίδι, έχει τις επιλογές. Η επιτυχία των περσινών επιλογών, έχουν επιτρέψει στην Ομάδα Προγραμματισμού να κινείται με άνεση και να προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή των καλύτερων δυνατών επιλογών, θέλοντας να μειώσει και το ρίσκο. Σύντομα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό και με τον επιθετικό αλλά και με τον εξτρέμ αφού εάν δεν είναι ο Ακιντόλα θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Οι οδηγίες του Μπεργκ και ο «ιπτάμενος» Φαμπιάνο στο οικογενειακό διπλό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ