Ομόνοια: Η προσπάθεια για αγορά του Ουζόχο και ο Φαμπιάνο

Δύο είναι τα ανοικτά μέτωπα στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, πριν ανοίξει και αυτό των μετεγγραφών. Ο Νεόφυτος Λάρκου στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής, τόνισε μεταξύ άλλων πως τα δύο κεφάλαια που καίνε την Ομάδα Προγραμματισμό είναι αυτό του τερματοφύλακα και του Ακιντόλα. Για τον δεύτερο, αρκέστηκε να αναφέρει πως είναι μια δύσκολη υπόθεση, καθώς πολλά εξαρτώνται από τα θέλω και τις προσθέσεις της Μίντιλαντ, ομάδα στην οποία ανήκει ο Νιγηριανός.

Όσον αφορά στους Ουζόχο-Φαμπιάνο, είναι το… τίμημα των πρασίνων για το γεγονός πως έχουν στο δυναμικό τους δύο τερματοφύλακες επιπέδου, όπως χαρακτήρισε ο Λάρκου την περίπτωση των δύο τερματοφυλάκων. Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες, ο Βραζιλιάνος έχει ήδη στα χέρια του πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με το «τριφύλλι» γι’ αυτό και ο αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας τόνισε πως «επειδή είμαστε σε διαδικασία συζήτησης και δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω οτιδήποτε».

Ωστόσο, όσον αφορά στον 21χρονο Νιγηριανό, ανέφερε: ««Η Λα Κορούνια είναι σε διαδικασία αλλαγής διοίκησης λόγω οικονομικών προβλημάτων. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διοίκηση για διαπραγματεύσεις. Όταν αυτό ομαλοποιηθεί, θα αρχίσουν οι επαφές. Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο άρα δεν μιλάμε για δανεισμό». Με την τελευταία του ατάκα, προκύπτει πως σκέψη της Ομόνοιας είναι η αγορά του Ουζόχο από τη Λα Κορούνια, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ δεν άνοιξε ακόμη ο κύκλος των διαπραγματεύσεων.

Για την ώρα, αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα… συνειπάρξουν Φαμπιάνο-Ουζόχο-Παναγή, καθώς και οι τρεις θεωρούνται πρωτοκλασάτοι. Περισσότερο… φως στο τούνελ θα δούμε όταν ο Λάρκου πάρει την απάντηση του Φαμπιάνο κι όταν η Λα Κορούνια εκφράσει τις προθέσεις της.

ΜΕΣΩΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ