aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η οκά εν 400!

Ομόνοια: Η οκά εν 400!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Και τι έγινε που η Ομόνοια δεν κατάφερε να κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα; Αν έπαιρνε δηλαδή το τρίποντο θα άλλαζε κάτι; Θα λύνονταν μονομιάς όλα τα προβλήματά της; Φυσικά και όχι. Το τρένο της Ευρώπης έχει απομακρυνθεί από την πρώτη ήττα στα πλέι οφ από τον Απόλλωνα, ελάχιστοι, ακόμη και από αυτούς που βρίσκονται «μέσα» στην ομάδα, διατηρούσαν ελπίδες για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Επομένως, μια νίκη επί των «ερυθρόλευκων» θα ήταν απλά για λόγους πρεστίζ και τίποτα παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τι θα ψάξει στην μετεγγραφική και η… σιγουριά του Αναστασίου

Η συνολική λειτουργία των «πρασίνων» στη φετινή σεζόν είναι προβληματική και μια νίκη ε δεν θα πρόσφερε τίποτα περισσότερο από τρεις βαθμούς. Στο τέλος της ημέρας τί 5η θέση, τί 6η; Η οκά εν τετρακόσια. Άλλη μια αποτυχημένη σεζόν. Είναι τραγικό για μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια να μένει χωρίς στόχους από τόσο νωρίς, αρχές Μαρτίου, εξέλιξη που επιβεβαιώνει τα λάθη και τις αδυναμίες (και) φέτος). Μια ομάδα ταλαιπωρημένη, που κάθε χρόνο ψάχνεται, χωρίς να βρει αυτό που πραγματικά θέλει, που μπορεί και που το επιβάλλει η ιστορία της.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το δεκάμηνο του Μότα και το μέλλον του

Το σημαντικό πλέον για τους «πράσινους» δεν είναι σε ποια θέση θα τερματίσουν με το τέλος των πλέι οφ, αλλά είναι να μην έχουν και πάλι τον ρόλο του κομπάρσου, όπως έγινε τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και κυρίως η Ομάδα Προγραμματισμού, θα πρέπει να βρουν τόπους να δώσουν κίνητρα στους παίκτες, να τους δώσουν να καταλάβουν ότι, μέσα από την προσπάθεια μέχρι το τέλος της σεζόν ίσως να κριθεί το μέλλον τους στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ