Ομόνοια: Η μετεγγραφή που «καίει» τον Λάρκου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η μετεγγραφή που «καίει» την Ομόνοια είναι αυτή του τερματοφύλακα. Ο τραυματισμός του Φαμπιάνο αναγκάζει την Ομάδα Προγραμματισμού να μην σκέφτεται τίποτε άλλο από την απόκτηση ενός νέου «φύλακα άγγελου» που να μπορεί να υπερασπιστεί άμεσα την εστία της ομάδας και να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα το τεράστιο κενό που έχει δημιουργηθεί.

Ο Αθλητικός Διευθυντής του «τριφυλλιού» Νεόφυτος Λάρκου και ο στενός του συνεργάτης και Υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ Σίμος Ταραπουλούζουν, «ξεσκονίσουν» τα βιογραφικά των υποψηφίων τερματοφυλάκων, με στόχο να κάνουν την καλύτερη επιλογή. Προτάθηκαν δεκάδες ονόματα και κάποια από αυτά έχουν προκριθεί, ωστόσο για την ώρα δεν έχει παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, με τις εξελίξεις όμως να αναμένονται από μέσα σε μέρα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Προφυλάσσει τέσσερα βασικά γρανάζια ο Μπεργκ (αποστολή)

Ο Χένινγκ Μπεργκ κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» ξέροντας πως η ομάδα του ξέμεινε από τερματοφύλακες με εμπειρία, όμως δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, θα πρέπει και αυτός να περιμένει τα νεότερα γύρω από το θέμα. Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος πιέζει, όμως ακόμα και στο ενδεχόμενο μετεγγραφής την τρέχουσα βδομάδα ο εκλεκτός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση. Αύριο λογικά κόντρα στον Ερμή θα πάρει φανέλα βασικού ο Χαράλαμπος Κυριακίδης, όπως και απέναντι στην «Κυρία».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δύο μετεγγραφές και τέλος, τα σενάρια για την αποχώρηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ