aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της

Ομόνοια: Η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια τεράστια πρόκληση, τη μεγαλύτερη στην ιστορία της έχει σήμερα η Ομόνοια. Φιλοξενεί στο ΓΣΠ τον Ερυθρό Αστέρα (18:00, Primetel 1) και με νίκη–πρόκριση θα βρεθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα διασφαλίσει αυτομάτως και παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα όνειρο που παραμένει ανεκπλήρωτο. Άλλες τέσσερις φορές βρέθηκε μιαν ανάσα από την πραγματοποίησή του, αλλά γνώρισε τον αποκλεισμό. Αυτή τη φορά θέλει να είναι η καλή της!

Στον 1ο και 2ο προκριματικό γύρο, με Αραράτ-Αρμενία και Λέγκια, η Ομόνοια χρειάστηκε την ημίωρη παράταση για να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων της και να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: H 5η απόπειρα για το όνειρο, από τη Σίτι στον «σφαγέα» Τούντορ (vids)

Σήμερα, θα θελήσει να πάρει προβάδισμα νωρίτερα και να τελειώσει τη δουλειά στο 90λεπτο, παρόλο που και στην παράταση να το κάνει, δεν τη χαλάει καθόλου. Σημασία έχει το τελευταίο σφύριγμα του Άγγλου διαιτητή Κρις Καβανάχ (βοηθοί οι Ντάνιελ Ρίτσαρντ Κουκ και Λι Μπετς, τέταρτος ο Πίτερ Μπανκς), να βρει νικήτρια την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Με αυτή την μπάλα θέλει να παίξει η Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ