aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η κλήρωση των ομίλων και οι ημερομηνίες των αγώνων

Ομόνοια: Η κλήρωση των ομίλων και οι ημερομηνίες των αγώνων

Την ερχόμενη Παρασκευή (2/10) στις 14:00 ώρα Κύπρου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για τη σεζόν 2020-21. Οι 48 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ θα γίνουν γνωστές το βράδυ της Πέμπτης, καθώς θα διεξαχθούν 21 παιχνίδια για τα πλέι οφ της διοργάνωσης και την επόμενη μέρα στη Νιόν της Ελβετίας θα σχηματιστούν τα 12 γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.

Παρών για πρώτη φορά στην ιστορία της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η Ομόνοια. Τα παιχνίδια για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα ξεκινήσουν στις 22 Οκτωβρίου με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής. Οι επόμενες αγωνιστικές έχουν προγραμματιστεί για τις 29 Οκτωβρίου (2η), 5 Νοεμβρίου (3η), 26 Νοεμβρίου (4η), 3 Δεκεμβρίου (5η) και 10 Δεκεμβρίου (6η).

Πάντως, όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ η ΟΥΕΦΑ αναμένεται να αυξήσει το χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση των αγώνων της φάσης των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ μέχρι τις 28 Ιανουαρίου. Μία απόφαση που θα παρθεί λόγω του κορωνοϊού και των καθυστερήσεων ή των αναβολών που μπορεί να προκύψουν.

Η ΟΥΕΦΑ  θέλει να δώσει αυτό το χρονικό περιθώριο ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τυχόν αναβολές λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ευρώπη με τον κορωνοϊό. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι ομάδες πως η αναβολή αποτελεί την τελευταία επιλογή για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία έχει ήδη αναφέρει τι πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ