aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η κλεψύδρα αδειάζει για την απόκτηση στόπερ...

Ομόνοια: Η κλεψύδρα αδειάζει για την απόκτηση στόπερ…

Η κλεψύδρα αδειάζει… Η μετεγγραφική περίοδος εκπνέει την 31η Αυγούστου. Στην Ομόνοια, ως γνωστόν, κινούνται για την απόκτηση ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Το όνομα του Βαλεντίν Ρομπέρζ παραμένει πάντοτε σε περίοπτη θέση, απομένει να προκύψει συμφωνία με τον Απόλλωνα. Υπάρχει ανοιχτή γραμμή, έγιναν και συζητήσεις, όμως τίποτα το δεδομένο. Όσο το επιτρέπουν τα χρονικά περιθώρια, στην Ομόνοια θα επιδιώξουν να κάνουν «δικό τους» τον έμπειρο Γάλλο στόπερ.

Διαβάστε επίσης: Μεζάγκ o «αντίζηλος» του Ρομπέρζ για την αμυντική ενίσχυση (video)

Παράλληλα, είναι σε προχωρημένες επαφές και με άλλους υποψήφιους για τη συγκεκριμένη θέση. Εφόσον δεν καρποφορήσει η προσπάθεια απόκτησης του Ρομπέρζ, τότε αμέσως θα κινηθούν για να αποσπάσουν την υπογραφή άλλου ποδοσφαιριστή.

Υπάρχουν 2-3 καλές περιπτώσεις, μια εξ αυτών ο 29χρονος Γαλλοκαμερουνέζος Τεντί Μεζάγκ. Τελευταία του ομάδα η Χάποελ Ρανανά Ισραήλ. Πέρασε από Ντιναμό Βουκουρεστίου, Μουσκρόν, Λέιτον Όριεντ, Μαρτίγκ και Μονμπελιέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ