Ομόνοια: Η κλεμμένη ταυτότητα που δημιουργεί προβλήματα στον Μποτεάκ!

Μία απίστευτη ιστορία αποκάλυψε μέσω Instagram ο Ερίκ Μποτεάκ. Ο Γάλλος εξτρέμ της Ομόνοια έπεσε θύμα κλοπής της ταυτότητάς του πριν αρκετά χρόνια, όμως τα προβλήματα εξακολουθούν να τον κυνηγούν. Όπως ανέφερε ο ίδιος την περίοδο που αγωνίζονταν στην Ντιζόν (2010-12) κάποιος του έκλεψε την ταυτότητα και χρησιμοποιούσε τα στοιχεία του για αρκετό καιρό, ενώ «το συγκεκριμένο άτομο ακόμη αναζητείται για τρομοκρατικές ενέργειες σε όλο τον κόσμο».

Η απώλειά της ταυτότητας του, όπως ανέφερε ο Μποτεάκ του δημιουργεί προβλήματα, καθώς σε κάθε αεροδρόμιο τον καλούν για ανάκριση. Πρώτη φορά του συνέβη όταν πήγε στην Αυστραλία για λογαριασμό της Μπρισμπέιν Ρόαρ, το έπαθε ένα χρόνο αργότερα όταν επέστρεφε στη Νίκαια, ενώ του συνέβη και τώρα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης καθώς πήγαινε στην πατρίδα του, με ενδιάμεσο σταθμό τη Γερμανία.

«Μου δημιούργησε πολλά προβλήματα, ειδικά όταν έπρεπε να ταξιδέψω στο εξωτερικό. Ακόμα και τώρα έχω προβλήματα. Έπρεπε να ακυρώσω το διαβατήριο μου, την ταυτότητα μου. Δεν είχα άλλες λύσεις. Μέχρι να τον συλλάβουν, πάντα θα είμαι στο στόχαστρο, αλλά δεν είναι δυνατόν να συνεχίσω έτσι στην ζωή μου», ήταν ένα από τα σχόλια του Έρικ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ