Ομόνοια: Η φιλοσοφία του Αναστασίου όπως το καλοκαίρι του 2013

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Ομόνοια θα αρχίσει σε λίγες ημέρες, όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις εντός του τρέχοντος έτους, να «χτενίζει» την αγορά για ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενισχυθεί για να είναι πιο ανταγωνιστική στο υπόλοιπο της σεζόν και να διεκδικήσει με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη. Είτε μέσω του πρωταθλήματος, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει για την ώρα κάτι τέτοιο, είτε μέσω του Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: «Αυτό το πράγμα με τον κ. Παπασταύρου δεν το έζησα ποτέ μου»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Γιάννης Αναστασίου, όπως αποκάλυψε το «Goal», θα έχει την ευθύνη των «χειμερινών» μετεγγραφών. Αυτός δηλαδή θα αξιολογήσει ποδοσφαιριστές και θα αποφασίσει ποιοι είναι οι κατάλληλοι για την ομάδα τη δεδομένη στιγμή και αναλόγως του διαθέσιμου μπάτζετ. Αναφορικά με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή Άνχελ Γκόμεθ, ο οποίος ήδη αξιολογεί παίκτες μέσω dvd και διατηρεί επαφή με διάφορους μάνατζερ, ο ρόλος του θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός, προτείνοντας ωστόσο και κάποιους παίκτες στον κόουτς της ομάδας που θα έχει την τελική απόφαση.

Διαβάστε επίσης:Ομόνοια: Οι μετεγγραφικές… κεραίες του Αναστασίου σε τρεις χώρες

Σε ό,τι αφορά στη φιλοσοφία του Γιάννη Αναστασίου για τις μετεγγραφές, λίγο πολύ είναι γνωστή, αρκεί να θυμηθούμε τι είχε δηλώσει όταν αναλάμβανε τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013. «Δεν απορρίπτουμε αλλά ούτε και θα πάρουμε παίκτες από τα… dvd. Σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να κριθεί από ένα παιχνίδι, αλλά εγώ σε δέκα λεπτά καταλαβαίνω αν έχει αυτό που θέλω. Όλους τους παίκτες που θα πάρουμε θα τους δούμε πρώτα», ήταν τα λόγια του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ