aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η εξέλιξη με τον στόπερ

Ομόνοια: Η εξέλιξη με τον στόπερ

Η τελευταία μετεγγραφική κίνηση της Ομόνοιας, ως γνωστόν, θα αφορά σε κεντρικό αμυντικό. Yπάρχει ειλημμένη απόφαση για προσθήκη ενός στόπερ, η Ομάδα Προγραμματισμού αξιολογεί υποψήφιους ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πρεμιέρα με Παπασταύρου και στο… βάθος δύο ανοικτά κεφάλαια

Στόχος η ένταξη στο ρόστερ ψηλού και γρήγορου οπισθοφύλακα, ο οποίος θα ανταγωνιστεί για μια θέση στην ενδεκάδα με τους Λούφτνερ και Λανγκ. Είτε αυτός θα είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ είτε κάποιος άλλος. Οι πράσινοι έχουν πάντα στα υπόψιν τους τον Γάλλο στόπερ, που αποτελεί προτεραιότητα και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, προσδοκώντας ότι θα εξευρεθεί λύση ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Είμαστε έτοιμοι, έτσι θέλω να παίζει η Ομόνοια» 

Η παρουσία του προέδρου, Σταύρου Παπασταύρου, στην Κύπρο φαντάζει ικανή να δρομολογήσει εξελίξεις. Πιθανή απόκτηση του Ρομπέρζ θα ενισχύσει σημαντικά την Ομόνοια στην άμυνα, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ποιότητα και εμπειρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ