aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ετοιμότητα κρίνει την ενδεκάδα με την Δόξα

Ομόνοια: Η ετοιμότητα κρίνει την ενδεκάδα με την Δόξα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δυο προπονήσεις έχουν απομείνει, για να ολοκληρώσει η Ομόνοια την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι θα αναμετρηθούν με τη Δόξα στο Μακάρειο το βράδυ του Σαββάτου (19:00) και θα ψάξουν το πρώτο τρίποντο. Ο Χένινγκ Μπεργκ έδειξε στο πρόσφατο φιλικό με την ΑΕΛ την πρόθεσή του σε ποιους ποδοσφαιριστές θα στηριχθεί στην πρεμιέρα, ωστόσο κάποιες θέσεις αποτελούν ακόμη ερωτηματικό.

Η ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών, που είτε εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις (Ορτέγα, Μποτεάκ, Λέτσγιακς, Μίκου) είτε προέρχονται από τραυματισμό (Ντέρμπισαϊρ, Χριστοφή), θα κρίνει το πλάνο του Νορβηγού προπονητή. Οι πλείστες θέσεις θεωρούνται «κλειδωμένες» και μένει να ξεκαθαρίσουν 2-3, κυρίως μεσοεπιθετικά. Ένας Κύπριος, ο Κούσουλος, αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα σε ρόλο ανασταλτικού μέσου, δύσκολα θα δούμε δεύτερο αφού ο Χριστοφή ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ